Просто тане в роті
Печінковий торт – це справжня класика серед закусок, знайома багатьом із дитинства. Наші бабусі часто готували цю страву, щоб здивувати гостей її витонченим виглядом і незвичним смаком. Але що робити, якщо традиційний печінковий торт трохи набрид?
У такому разі ідеальною альтернативою стане печінковий рулет, який відкриє для вас новий погляд на закуску з цього інгредієнта. Рецептом смакоти поділилися на Instagram-сторінці “nisenitnitsia”.
Як приготувати печінковий рулет
Інгредієнти для млинців:
- печінка куряча – 400 г;
- яйця – 3 шт.;
- сіль – 1 ч. л.;
- борошно – 4 ст. л.;
- молоко – 400 мл;
- олія – 3 ст. л.;
Інгредієнти для начинки:
- цибуля – 2-3 шт.;
- морква – 2-3 шт.;
- майонез;
- плавлений сирок – 2 шт.;
- часник – 3-4 зуб.;
- сіль – ½ ч. л.;
Інгредієнти для декору:
- майонез;
- волоський горіх;
- кріп;
Читайте також: Другі страви
Курячі стегна у соусі Grill (відео)
1 г 20 хв