Главная > Всі новини > Анонси > Як приготувати печінковий рулет — інгредієнти та рецепт

Як приготувати печінковий рулет — інгредієнти та рецепт

Надзвичайно ніжний рулет. Фото 1000.menu

Просто тане в роті

Печінковий торт – це справжня класика серед закусок, знайома багатьом із дитинства. Наші бабусі часто готували цю страву, щоб здивувати гостей її витонченим виглядом і незвичним смаком. Але що робити, якщо традиційний печінковий торт трохи набрид?

У такому разі ідеальною альтернативою стане печінковий рулет, який відкриє для вас новий погляд на закуску з цього інгредієнта. Рецептом смакоти поділилися на Instagram-сторінці “nisenitnitsia”.

Як приготувати печінковий рулет

Інгредієнти для млинців:

  • печінка куряча – 400 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • борошно – 4 ст. л.;
  • молоко – 400 мл;
  • олія – 3 ст. л.;

Інгредієнти для начинки:

  • цибуля – 2-3 шт.;
  • морква – 2-3 шт.;
  • майонез;
  • плавлений сирок – 2 шт.;
  • часник – 3-4 зуб.;
  • сіль – ½ ч. л.;

Інгредієнти для декору:

  • майонез;
  • волоський горіх;
  • кріп;

Читайте також: Курячі стегна у соусі Grill (відео) Другі страви

Курячі стегна у соусі Grill (відео)

Олеся Деренівська
Олеся Деренівська

1 г 20 хв