Для справжніх гурманів
До новорічного столу можна не лише запекти курочку цілою, але й приготувати окрему частину птиці, зокрема, качині ніжки. Ця страва є досить простою у приготуванні, однак близькі зможуть насолодитися смаком.
Секретами приготування качиних ніжок поділилася на своїй Instagram-сторінці шеф-кухарка Ольга Рябенко. Вона запевняє, що ця страва стане головною прикрасою новорічного столу.
Як приготувати качині ніжки у гранатовому соусі з яблуками
Інгредієнти:
- качині ніжки – 6 шт.;
- соус наршараб – 100 мл;
- соєвий соус – 60 мл;
- олія – 2-3 ст. л.;
- часник – 2-3 зуб.;
- крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.+1 ст.л. води;
- зерна граната;
- яблука – 2 шт.;
- сіль;
- перець;
- тим’ян;
Читайте також: Другі страви
Запечений ошийок на святковий стіл (відео)
2 г