Главная > Всі новини > Анонси > Як приготувати качині ніжки у гранатовому соусі — інгредієнти та рецепт

Як приготувати качині ніжки у гранатовому соусі — інгредієнти та рецепт

Ефектна страва своїми руками. Фото 1000.menu

Для справжніх гурманів

До новорічного столу можна не лише запекти курочку цілою, але й приготувати окрему частину птиці, зокрема, качині ніжки. Ця страва є досить простою у приготуванні, однак близькі зможуть насолодитися смаком.

Секретами приготування качиних ніжок поділилася на своїй Instagram-сторінці шеф-кухарка Ольга Рябенко. Вона запевняє, що ця страва стане головною прикрасою новорічного столу.

Як приготувати качині ніжки у гранатовому соусі з яблуками

Інгредієнти:

  • качині ніжки – 6 шт.;
  • соус наршараб – 100 мл;
  • соєвий соус – 60 мл;
  • олія – 2-3 ст. л.;
  • часник – 2-3 зуб.;
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.+1 ст.л. води;
  • зерна граната;
  • яблука – 2 шт.;
  • сіль;
  • перець;
  • тим’ян;

Читайте також: Запечений ошийок на святковий стіл (відео) Другі страви

Запечений ошийок на святковий стіл (відео)

2 г