Главная > Всі новини > Як приготувати салат з консервою – рецепт з сардиною

Як приготувати салат з консервою – рецепт з сардиною

Фантастично смачно та неймовірно просто

Найрізноманітніші салати ми готуємо дуже часто. Це ж так просто — порізати необхідні інгредієнти, додати улюблену заправку і все перемішати.

Сьогодні ми разом із “Главредом” приготуємо фантастичний салат із сардинами під назвою “Божественне насолоду”. Його назва пов’язана з тим, що вишукана страва готується дуже просто. Спробуємо?

Як приготувати салат “Божественна насолода”

Інгредієнти:

  • сардини — 1 банка;
  • консервована кукурудза — 50 г;
  • солоні огірки — 3 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • яйця відварені — 3 шт.;
  • рослинна олія — для смаження;
  • зелень, майонез — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця необхідно відварити, остудити, почистити, порізати яйця кубиками та відправити в салатник.
  2. Цибулю помити, дрібно порізати та обсмажити на сковороді з олією до золотистої скориночки. Після цього потрібно трохи остудити й додати до яєць.
  3. Банку з сардинами відкрити, злити всю олію, з сардин видалити кістки та порізати рибу на великі шматочки.
  4. Огірки помити, нарізати кубиками, додати до решти інгредієнтів.
  5. З кукурудзи злити воду, додати до салату необхідну кількість.
  6. Додати майонез, усі інгредієнти акуратно перемішати, щоб шматочки сардини не розвалилися. Посипати салат дрібно нарізаною зеленню та подавати на стіл.

Рекомендуємо також приготувати вінегрет німецькою за рецептом “Телеграфа”. Це недорога, низькокалорійна та ситна страва.

#Рецепт #Салат #Сардини #Готуємо вдома