Дотримуйтесь цієї поради — і страва стане ще кращою
Домашні котлети з фаршу – це завжди смачна та поживна страва. Рецепт котлет приготування простий, однак у ньому є деякі тонкощі. Їх слід дотримуватися, щоб улюблена страва вийшла ніжною і соковитою.
Хоч як це дивно, але неправильним солінням справді можна зіпсувати котлети – м’ясо може стати жорстким до смаку. Щоб цього уникнути, просто потрібно не допускати популярної помилки – додавати сіль у блюдо не вчасно. Про вибір правильного моменту соління котлет поговоримо разом із ProstoWay.
Як правильно солити котлети
Сіль впливає на хімічний стан м’ясних білків і як висновок – на смак готового продукту. Тому якщо додати сіль у фарш дуже рано, котлети вийдуть досить жорсткі за консистенцією та сухими.
Тому з урахуванням усіх хімічних процесів фарш слід солити в останню чергу. Додайте всі необхідні компоненти, відбийте його, а перед ліпленням котлет посоліть.
Приготовлена таким чином страва буде дуже смачною. Правильно посолені котлети залишається обсмажити з двох сторін і подати їх на стіл.
До речі, за допомогою лише солі можна приготувати приголомшливу курочку. Близькі спробують раз і проситимуть цю страву ще й ще.
#Рецепт #Сіль #Фарш #Котлети #Готуємо вдома