Главная > Всі новини > Як пекти печиво — рецепт Гусячих лапок

Як пекти печиво — рецепт Гусячих лапок

Чудовий рецепт, якщо хочеться солоденького

Ми розповідали, як приготувати класичне печиво з джемом. Тепер ділимось рецептом солодощів, які на смак нагадують дитинство.

Печиво “Гусячі лапки” готується з найпростіших продуктів. Воно виходить неймовірно смачне, м’яке та розсипчасте. Рецептом поділились на порталі “Господинька”.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Сіль – дрібка
  • Холодне вершкове масло – 125 г
  • Гладкий сир – 250 г
  • Цукровий пісок – 110 г
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка
  • Кориця – за бажанням

Спосіб приготування:

  1. У миску висипаємо борошно, розпушувач, сіль та перемішуємо. На великій терці натираємо холодне вершкове масло. Руками змішуємо його з сипучими інгредієнтами.
  2. Додаємо сир і замішуємо однорідне тісто. Загортаємо його в пакет і кладемо в холодильник на 30-60 хвилин.
  3. В окремій тарілці з’єднуємо цукор та ванільний цукор. Ділимо тісто на дві частини і по одній розкочуємо качалкою, обваляною в борошні. Склянкою вирізаємо кружечки.
  4. Заготовки з тіста обвалюємо в цукровій суміші. Кожен кружечок складаємо навпіл, і потім ще раз навпіл.
  5. Викладаємо на деко, застелене пергаментом. Випікаємо приблизно 20 хвилин, у заздалегідь розігрітій до 190 градусів виходці.

Виходить смачне розсипчасте печиво. Також ми розповідали, як приготувати ароматну осінню гарбузову кашу.

#Рецепт #Печиво #Випічка #Тісто