Таку картоплю можна готувати навіть на святковий стіл
У піст можна їсти дуже смачно. Ми ділились рецептом апетитної запеченої капусти в маринаді. Тепер розповімо, як дуже смачно приготувати картоплю.
Кулінарна блогерка Лілія Цвіт розповіла, як приготувати її ароматною, гарно запеченою та з хрусткою скоринкою. Рецепт простий та бюджетний, а смак цієї страви — неймовірний. Приготувати її легко і з найпростіших продуктів.
Інгредієнти:
- картопля — 6 шт
- часник — 3 зубчики
- олія — 2 ст. л.
- сіль — дрібка
- перець — до смаку
- прованські трави — 1 ч. л
Читайте також: Випічка
Тісто на пиріжки: ідеально підходить під всі начинки
1 г 30 хв