Главная > Все новости > Що приготувати на десерт – рецепт сливового пирога

Що приготувати на десерт – рецепт сливового пирога

Легко, просто, ситно та смачно

Хочеться поласувати якоюсь смачною випічкою, але не хочеться довго стояти на кухні? Тоді цей сливовий пиріг – саме те, що ви шукали.

Ароматний, смачний і гарний пиріг зі зливами від “Бабусиних рецептів” — це завжди чисте задоволення моментом. Впевнені, що заради цього десерту ви купите абсолютно всі сливи у найближчому магазині. Ну що йдемо готувати?

Як приготувати сливовий пиріг

Інгредієнти:

  • слив — 12 шт.;
  • вершкове масло – 120 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 120 г;
  • розпушувач – 6 г;
  • борошно — 170 г.

Спосіб приготування:

  1. Сливи миємо, видаляємо кісточки та розрізаємо на дві частини.
  2. У розм’якшене вершкове масло висипаємо цукор, збиваємо вінчиком. У суміш вбиваємо яйця, все збиваємо до однорідності.
  3. Борошно просіюємо, з’єднуємо з розпушувачем, додаємо в масу і замішуємо лопаткою тісто.
  4. Форму для випікання застилаємо пергаментом, зверху викладаємо тісто і рівномірно розподіляємо по формі.
  5. На тісто викладаємо зливи зрізом вниз. За бажанням їх можна збризкати лимонним соком і посипати коричневим цукром.
  6. Випікаємо пиріг при 180 градусах у духовці 45-50 хвилин.

Рекомендуємо також приготувати легендарний сливовий пиріг із газети “Нью-Йорк Таймс” за рецептом “Телеграфа”, Смачного!

#Рецепт #Пиріг #Зливи #Готуємо вдома