Готується легко та просто
Якщо довго стояти біля плити бажання немає, виручають легкі у приготуванні страви. Так, чудовим варіантом стане паста а-ля “песто россо”.
Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати ситний та смачний салат з тунцем. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці “_marina_frolova._”
Як приготувати салат з томатами та тунцем
Інгредієнти:
- помідор – 1 шт.(великий);
- фелата – 100 г;
- тунець в олії – 100 г;
- цибуля фіолетова (червона) – 1 шт.;
Для заправки:
- олія з тунця;
- гірчиця у зернах з медом;
Спосіб приготування:
1.Помідори нарізати кубиками.
![](/wp-content/uploads/2024/12/347f7dc0f1050506ab568fb1c9d61be6.png)
2.Сир нарізати кубиками.
![](/wp-content/uploads/2024/12/ce94a02bc0415147e7d8419374637042.png)
3.Цибулю нарізати кільцями.
![](/wp-content/uploads/2024/12/f2d6ac21839e9b4ee870fa07b1875c0c.png)
4.Тунець розім’яти виделкою.
![](/wp-content/uploads/2024/12/85cf829f8aa89120382972f121ad9de1.png)
5.Змішати всі інгредієнти для соусу.
6.Перекласти у миску всі інгредієнти, додати тунець, полити соусом і перемішати.
Читайте також:
Свинина під "шубкою" (відео)
![](/wp-content/uploads/2024/12/50221303db54fcb80894253824956d62.jpg)
40 хв