Главная > Всі новини > Анонси > Рецепт салату — як приготувати з млинцями

Рецепт салату — як приготувати з млинцями

Досить готувати одне олів’є до свята. Фото vazhnoznat.com

По кишені не б’є, готується недовго

Досвідчені кулінари завжди вигадують різноманітні рецепти. Хоч би скільки ми готували різних салатів, завжди є місце для фантазії.

Одна з таких незвичайних страв — салат “Соломка” від “Важно знать”. Заплануйте його на найближче свято – і всі гості оближуть тарілки.

Як приготувати салат “Соломка”

Інгредієнти:

  • 250 г курячого філе;
  • 1 огірок (свіжий чи солоний);
  • 2 невеликі цибулини;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. молока;
  • 1 ст. л. борошна;
  • сіль, майонез до смаку;
  • пучок зелені.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування млинців яєчних змішуємо яйця і молоко. Трохи солимо та перемішуємо до однорідного стану. В отриману масу додаємо борошно і знову все перемішуємо.
  2. З приготовленого тіста на розігрітій сковороді з рослинною олією випікаємо 2 млинці. Даємо охолонути та нарізаємо соломкою довжиною 3-4 см
  3. Відварюємо куряче філе, даємо охолонути та нарізаємо тонкою соломкою.
  4. Цибулю нарізаємо чверть кільцями та обсмажуємо в рослинній олії на сковороді до прозорості. Якщо не хочеться обсмажувати, можна залити окропом і оцтом на 10 хвилин.
  5. Дрібною соломкою нарізаємо огірок.
  6. Збираємо салат шарами: перший шар — курка, далі — половина огірків разом із половиною млинцевої соломки, далі цибуля. Кожен шар змащуємо майонезом.

Зверху салат прикрашаємо сіточкою з майонезу, а з боків присипаємо дрібно нарізаним кропом. Подаємо з улюбленим гарніром.