Главная > Всі новини > Рецепт нагетсів — як приготувати з печериць

Рецепт нагетсів — як приготувати з печериць

Смакота без особливих клопотів

Ваші діти постійно просять відвести їх до ресторану швидкого харчування? Якщо вони люблять курячі нагетси, можливо, ви вже готували цю фантастичну страву. Пропонуємо поекспериментувати та приготувати їх із… печериць.

Універсальний, простий та смачний рецепт грибних нагетсів від Shuba точно не ускладнить вам життя. Вам треба лише нарізати скибочками гриби, обваляти їх у клярі та кукурудзяних пластівцях та обсмажити. До речі, замість печериць ви можете взяти улюблені гриби, поекспериментувати зі спеціями або додати улюблені спеції в кляр. Все залежить від ваших смакових уподобань та бажань.

Як приготувати грибні нагетси

Інгредієнти на 4 порції:

  • печериці — 8 шт.;
  • вода — 120 мл;
  • крохмаль кукурудзяний — 40 г;
  • борошно пшеничне — 40 г;
  • кукурудзяні пластівці — 50 г;
  • паприка мелена — 1/2 ч. л.;
  • часник сушений — 1/2 ч. л.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • олія соняшникова — 200 мл.

Спосіб приготування:

  1. Від’єднайте ніжки грибів від капелюшків і промийте. Наріжте ніжки та капелюшки грибів скибочками середнього розміру.
  2. Кукурудзяні пластівці насипте в пакет і подрібніть. Крихту відправте в миску.
  3. Кукурудзяний крохмаль відправте в іншу миску, змішайте з борошном, порошком, паприкою, сіллю і перцем. В отриману суміш влийте воду і все перемішайте — у вас має вийти кремоподібне тісто.
  4. Шматочки грибів занурте в тісто та обваляйте в крихті з кукурудзяних пластівців.
  5. Грибні нагетси обсмажте на сковороді з олією з обох боків до золотистого кольору.

Трохи остиглі грибні нагетси подавайте з домашнім майонезом за рецептом “Телеграфа”. Смачного.

#Рецепт #Гриби #Печериці #Готуємо вдома #Нагетси