Відмінна страва і до свята, і для швидкого перекусу
Печінковий паштет завжди відмінний варіант не тільки для швидкого перекусу, але і відмінна страва для святкового столу. Сьогодні пропонуємо вам приготувати його саме з курячої печінки — вона неймовірно ніжна на смак та консистенцією.
Рецепт від Smachnonews ви точно захочете повторити, адже такий паштет не гірчатиме і просто розтане в роті. Подавати його можна на грінках, брускетах або звичайному батоні, а якщо прикрасити зеленню, додати половину помідора чері — у вас вийде чудова закуска до столу.
Як приготувати паштет з курячої печінки.
Інгредієнти на 2 порції:
- 500 г курячої печінки;
- половина великої ріпчастої цибулини;
- 1 велика морквина;
- жирні вершки;
- вершкове масло;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Цибулю та моркву помийте, очистьте, наріжте кубиками, обсмажте на вершковому маслі та перекладіть у миску.
- Печінку ретельно промийте та почистьте. У тій же сковороді на вершковому маслі обсмажте курячу печінку.
- До печінки додайте овочі та вершки, сіль. Потушкуйте разом кілька хвилин.
- Коригуйте за своїм смаком кількість води та вершків — від них залежить густота паштету.
- Отриману масу збийте блендером, викладіть у форму і залийте розтопленим вершковим маслом. Як варіант – паштет можна викласти на плівку, всередину покласти шматочок масла, загорнути у формі ковбаски та охолодити у холодильнику.
З таким печінковим паштетом подавайте грінки за рецептом “Телеграфа”. Смачного.
#Рецепт #Паштет #Готуємо вдома #намазка