Главная > Всі новини > Рецепт домашнього пирога – як приготувати з мандаринами

Рецепт домашнього пирога – як приготувати з мандаринами

Близькі спочатку здивуються, але потім оцінять пиріг.

Домашню випічку люблять багато хто. Вона здатна порадувати не тільки смакові рецептори, але й додати будинку трохи чаклунства та затишку.

Пиріг, який ми приготуємо разом із “Важно знать”, незвичайний. Для його приготування нам не потрібно вмикати духовку — знадобиться лише сковорода. В результаті ми отримаємо просто фантастичний мандариновий пиріг, який близькі з’їдять гарячим.

Як приготувати пиріг мандариновий на сковороді.

Інгредієнти

Для начинки:

  • 5-6 мандаринів середнього розміру;
  • 20 г вершкового масла;
  • 30 г цукру;
  • мелений кардамон чи кориця за бажанням;

Для тіста:

  • 1 велике яйце або 2 маленькі;
  • 50 г молока;
  • 50 г цукру;
  • 25 г рослинної олії;
  • 120 г борошна;
  • 5 г розпушувача;
  • цедра лимона чи ванілін.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування тіста у великій мисці змішайте цукор, борошно та розпушувач, за бажанням додайте цедру лимона або ванілін. Вбийте яйце, влийте олію і тонким струмком влийте молоко. Замісіть тісто, яке по консистенції нагадує рідку сметану. Залишіть “відпочити”, поки займаєтесь начинкою.
  2. На сковороду насипте цукор, додайте вершкове масло і помішуючи, посмажте до карамельного кольору.
  3. Мандарини почистьте, видаліть кісточки та розріжте навпіл. Викладіть їх на сковороду з карамеллю зрізом донизу і посипте спеціями.
  4. На мандарини вилийте тісто, накрийте кришкою і смажте, поки пиріг не підрум’яниться з обох боків.

А щоб пиріг довгий час не черствів, додайте в тісто один інгредієнт. Смачного!

#Рецепт #Пиріг #Мандарини #Готуємо вдома