Близькі обов’язково попросять добавки
Кабачки – один з улюблених овочів сезону. З нього можна приготувати неймовірну кількість страв — від кабачків по-французськи до овочевої ікри на зиму. Однак усі рецепти передбачають термічну обробку овочів.
А спробуймо приготувати страву із сирого кабачка. Такий салат від Smachnonews вийде дуже незвичайним і дуже корисним: у ньому безліч корисних мінералів та вітамін.
Як приготувати салат із сирого кабачка
Інгредієнти на 4 порції:
- 500 г кабачків;
- 500 г помідорів;
- 6 курячих яєць;
- 100 г свіжої зелені;
- 5 грамів гірчиці;
- 200 грамів майонезу чи сметани;
- сіль;
- чорний мелений перець.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо у підсоленій воді до готовності — це займе близько 6 — 7 хвилин. Після цього охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи та відокремлюємо білок від жовтка. Білки нарізаємо шматочками, жовтки залишаємо цілими.
- Кабачки нарізаємо тонкими кільцями, додаємо до них яйця, нарізані помідори та свіжу зелень.
- Яєчні жовтки ретельно розминаємо вилкою. Додаємо гірчицю та сіль, все змішуємо з майонезом та заправляємо салат.
Рекомендуємо також скуштувати салат з кукурудзи та огірків за рецептом “Телеграфа”. Для цієї страви вам навіть варити нічого не доведеться!
#Рецепт #Кабачки #Салат #Готуємо вдома